Rosacease

ROSACEASE eshte një trajtim i thjeshtë dhe efektive kundër rosaceas dhe dermatit ne fytyre.

1Përshkrim

Si te veproni: ROSACEASE eshte nje produkt kozmetik qe permban substanca natyrale aktive.
ROSACEASE eshte një trajtim i thjeshtë dhe efektive kundër rosaceas dhe dermatit ne fytyre. Rezultatet e para janë të dukshme pas vetëm një jave përdorimi të produktit kur rregullimet  fillojnë të duken ne mënyrë drastike, dhe pas dy muaj perdorimi do te vereni ndryshime në pamjen tuaj.
Ju do te vereni  efektivitetin e testeve RosacEase dhe pas  12 muajve të ardhshëm asgje  nuk do të përsëritet perseri.
Kjo është një përgatitje, pa kortikosteroide.
Kur përdorni ROSACEASE nuk kërkohet përdorimi i agjentëve të lehta-mbrojtjes (SPF)

DOZA dhe ADMINISTRIMI: Krem Face zbatohet në një shtresë te hollë e detyrueshme ne mëngjes dhe në mbrëmje.

KUJDES: Nuk përdoret nga persona alergjike ndaj përbërësve.

2Përbërja
 • Аqua,
 • propolis extract,
 • liquid paraffin,
 • petrolatum,
 • calendula oil,
 • cetearyl alcohol,
 • ceteth-20,
 • sodium phosphate,
 • p-chloro-m-cresol,
 • phosphoric acid,
 • sodium hydroxidede
3Ruajtje
Te mbahet ne vend te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit
4Data e skadences
3 vjet
5Paketimi
50ml
6ROSACEASE prezantimi
7Rastet e ekranit me Rosacea