Burrat Asquam

Mënjanon zbokthin, yndyrёrat e tepёrta nga lёkura, dhe nё të njejtën kohë e bën lëkurën të butë dhe të njomë.

1Përshkrim

Veprimi:

Mënjanon zbokthin, yndyrёrat e tepёrta nga lёkura, dhe nё të njejtën kohë e bën lëkurën të butë dhe të njomë.
Me mënjanimin e shtresës më sipërfaqësore të lëkurës lirohet kanali pilosebacelik i gjëndrave dhjamore, qetësohen proceset inflamatore dhe pengohet kolonizimi i baktereve dhe myqeve patogjene.

Mënyra e përdorimit: Seborea dhe psoriaza e kokes:Losioni ASQUAM aplikohet dy herë në ditë në kokë të thatë për dy ditë rradhazi laget koka me losionin sipas vlerësimit personal deri sa të jetë e lagur mire koka.Pas dy ditëve koka lahet me shampon. Procedura përsëritet deri sa të arrihen rezultatet e duhura
Seborea në fytyrë dhe pjesë të tjera të lëkurës:Aplikohet dy herë në ditë meshkujt me seborea, akne, ose folikulitis të fytyrës e përdorin si losion pas ruajtjes.
Akne:Si terapi e vetme një deri dy herë në ditë
Raste me akne më të theksuara:Në mbrëmje në të gjitha vendet me akne aplikohet propolis forte në formë maske me pambuk shkopinj .Të nesërmen maska hiqet me losionin ASQUAM lahet me ujë të ngrohët thahet dhe përsëri aplikohet losioni ASQUAM.Procedura përsëritet deri në arritjen e rezultateve të kënaqshme.
Gjatë trajtimeve kozmetike losioni përdoret para dhe pas ekspesionit manual të akneve.
Folikulitis:para dhe pas rruajtjes ose depilimit

SHËNIM: Efekte të padëshiruara:dermatit akut kontakti, dermatit alergjik akut.Në rast të paraqitjes të kruarjes (prurit) në vende ku është aplikuar më parë me losionin të largohet menjëherë me ujë të vakët dhe sapun dhe në qoftë se edhe pas largimit gjendja nuk qetësohet paraqituni tek dermatologu I juaj.
Kundërindikacione ; Preparatin nuk duhet ta përdorin persona të ndjeshёm ndaj përbërësve të losionit.
Nuk përmban ngjyra , aroma dhe konzervues artificialё.

-Paralajmërim: (Predupreduvanje) Preparati të mos vijë në kontakt me sytë.

2Përbërja
Extr.Chamomillae spiss ; Urea ; Extr. Propolis ; Propylene glycol ; Ol. Calendulae ; Ol. Anisi ; Menthol ; Aethanolum dill.
3Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
4Data e skadences
Deri në 5 vjet. E shkrojtur  në paketimin e jashtem.
5Paketimi
120 ml