Pigment plus

Pigment Plus është bërë nga përbërës natyral dhe është produkt i përvojës shkencore dhe popullore fotomedicina

1Description

VEPRIMI: Pigment Plus është bërë nga përbërës natyral dhe është produkt i përvojës shkencore dhe popullore fotomedicina. I përbërë nga beeswax i pastër, ai përmban pro-vitaminë A, D, E dhe  ekstrakte natyrore që stimulojnë bazë dhe detyrojne lekuren per pigment. 

Ai eshte krijuar per te dhene pigmenti te mirë, ai është mbrojtja më e mirë ndaj ekspozimit te tepërt ndaj rrezatimit. Pigment Plus eshte per lekure me yndyrë dhe lagështi. Pigmenti i  fituar është per nje kohe te gjatë. Ajo nuk lejon dëmtimin diellor tek lëkura. Ky produkt është një ndihmë e vërtetë për gjendjen e përgjithshme të trupit.

Indikacionet: Te marresh pigment, lëkurë të thatë, djegiet e shkallës së parë.

DOZIMI DHE ADMINISTRIMI: Përdorni: Për të marrë pigment natyral, duhet ta aplikoni ne pjeset e trupit. Në djegie të shkallës së parë; miksoheni pigmentin me ujë dhe aplikoni kremin  në lëkurën e dëmtuar.

2