Propolis 10%

1Përshkrim

Veprimi:

Propolisi është produkt i bletëve, i cili mbron ato nga ndikime të jashtme e të dëmshme dhe shërben për mbrojtje nga sëmundje të ndryshme. Përmban substanca të shumta aktive farmakologjike. Propolisi është një anestezik, antivirotik, antibiotik, antimikotik dhe rigjenerator i fuqishëm natyral.

Rekomandojmë:

  • gjatë infekcioneve të lehta bakteriale e virusale të organeve të frymëmarjes dhe tretjes
  • për përforcimin e qëndrueshmërisë së organizmit;
  • gjatë sëmundjeve të lehta të gripit ose pas sëmundjeve të rënda (verdhëzës, sëmundjeve të mushkëris, angina e qelbëzuar etj).

Mënyra e përdorimit: Pihen 20–30 pika 2-3 herë në ditë ose pikat vihen në sheqer, pikohen në çaj të nxehtë ose në qumesht. Te fëmijët dozat përgjysmohen. Gjatë sëmundjes së organeve të frymëmarrjes kryhen inhalime në këtë mënyrë: 15-20 pika në 200 ml. çaj të nxehtë, duke mbuluar kokën me peshqir mirret frymë thellë. Të njëjtat rekomandohen dy here në ditë, posaçërisht para fjetje.

SHËNIM: Produkti është një shtesë ushqimore. Nuk rekomandohet për njerëz të ndjeshem. Nuk duhet perdorur sin je zevendesim I ndonje ushqimi te ndryshem. Ne pëlhurë lë gjurmë që janë të vështirë për të hequr. Ajo nuk përmban ngjyra artificiale ose prezervative.

Te  mos tejkalohet  doza e rekomanduar …
-Paralajmërim

2Përbërja
Ekstrakt propolisi i tretur në 10 për qind alkool të holluar
3Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
4Data e skadences
  • Deri në 5 vjet.
  • E shkrojtur  në paketimin e jashtem.
5Paketimi
15ml.