Proangy Pika

Proangi është një biokompleks i ndërlikur, të pwrgaditur në bazë të lwndwve bimore, antimikrobike dhe antiinflamatore.

1Përshkrim

Veprimi: Proangi është një biokompleks i ndërlikur, të pwrgaditur në bazë të lwndwve bimore, antimikrobike dhe antiinflamatore. Veprimi antibakteriologjik është i drejtuar ndaj 74 llojeve bakteriologjjike të 19 llojeve të baktereve patogjene dhe jopatogjene; 20 lloje të materisë staphylococcus (duke përfshirë edhe llojet rezistente ndaj meticilin-it, ampicilin-it, gentamicin-it, lincomicin-it, cloxacilin-it) dhe 10 lloje të Streptococcus-it, Enterococcus-it, Proteus-i, Myc.tuberculosi-it. Proangi është dyfish më efikas për infekcione të shkaktuara nga Gr bakteret. Efekti antinfektiv i Proangit vjen nga veprimi i sherbelës dhe bioflavonoidet, të cilat e përforcojnë murin kapilar. E zmadhojnë aftësinë e albuminave të serumit (veçanërisht gama glubolinin) që të lidhen me histaminin, e me atë e eliminojnë efektin e tij pezmatik.

Proangi ka edhe veprim antioksidant, mbron vitaminin C nga lidhja me lidhje helatike me metalet dhe e mbron substancën ndërqelizore.

Proangi neutralizon edhe disa lloje të viruseve të tjera, siç janë: virusi Herpes simplex dhe virusin A2 të gripit, si edhe të gjitha stresave patogjene të tharmit Candida.

Proangi merr pjesë në mënyrë aktive në përgjigjen imunologjike të organizmit. Duke zmadhuar vlerën e properdinit, bën aktivizim të udhës alternative të kompementit, por në të njëjtën kohë i rrit edhe vlerat e aglitinave në gjak dhe e zmadhon aktivitetin fagocit të serumit. Vajrat eterike kanë efekt antiseptik dhe antiinflamator, zvoglojnë dhembjen gjatë gëltitjes dhe largojnë erën e pëkëndshme në gojë. Proangi nuk e dëmton florën normale dhe nuk shkakton rezistencë të bakterive. Proangi zvoglon toksicitetin e antibiotikeve duke e imponuar nevojen e përdorimit të tyre të përbashkët gjatë sëmundjeve më të rënda.

Indikacionet: Infeksione të rugeve të sipërme të frymëmarrjes, sëmundje akute dhe kronike të larinngut, afte, herpes simplex, erozione të hapura të gojës, gingivide.

Kundërindikimet: Proangi nuk duhet të përdoret nga persona që janë shumë të ndjeshwm ndaj komponentëve të preparatit. Reaksioni hipersensitiv është lokal dhe kalon me ndërprerjen e pwrdorimit.

Mënyra e përdorimit:deri 30 pika, 3-4 herë në ditë para buke.

SHËNIM: Produkti është një shtesë ushqimore. Nuk rekomandohet për njerëz të ndjeshem. Nuk duhet perdorur sin je zevendesim I ndonje ushqimi te ndryshem. Ne pëlhurë lë gjurmë që janë të vështirë për të hequr. Ajo nuk përmban ngjyra artificiale ose prezervative.

2Përbërja
20% propolis në alkool të holluar, vajra eterik të:sherbelës 0.3 gr.,nenexhik, 0.6 gr.fenikuli 0.5 gr.,eukaliptusi 0,1gr., mentoli 0.3 gr. në 100 ml (p/v).
3Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
4Data e skadences
Deri në 5 vjet.
5Paketimi
10ml në një shishe qelqi me pikatore / kuti kartoni