Propolis Forte

1Përshkrim

Veprimi: Propolisi është produkt i bletëve, i cili mbron ato nga ndikime të jashtme e të dëmshme dhe shërben për mbrojtje nga sëmundje të ndryshme. Përmban lëndë të ndryshme aktive farmakologjike. Propolis forte është një anestezik, antivirotik, antibiotik, antimikotik dhe rigjenerator i fuqishëm natyral.

Rekomandojmë:

  • gjatë infekcioneve të lehta bakteriale e virusale të organeve të frymëmarjes dhe tretjes
  • për përforcimin e qëndrueshmërisë së organizmit;-
  • gjatë sëmundjeve të lehta të gripit ose pas sëmundjeve të rënda (verdhëzës, sëmundjeve të mushkëris, angina e qelbëzuar etj).
  • Gingivostomatite, glosite, plaga dekubitale, tonzilo-faringite, paradentopati, alveolitë...

Mënyra e përdorimit: Pihen 20–30 pika 2-3 herë në ditë ose pikat vihen në sheqer, pikohen në çaj të nxehtë ose në qumesht. Te fëmijët dozat përgjysmohen. Gjatë sëmundjes së organeve të frymëmarrjes kryhen inhalime në këtë mënyrë: 15-20 pika në 200 ml. çaj të nxehtë, duke mbuluar kokën me peshqir mirret frymë thellë. Të njëjtat rekomandohen dy here në ditë, posaçërisht para fjetje.

SHËNIM: Produkti është një shtojcë ushqimi. Nuk rekomandohet për personat e ndjeshëm, nga ndonjë prej përbërëseve që përmban. Shtojcat në ushqim nuk përdoren si një zëvendësim për ushqim të llojllojshëm. Ne pëlhura lë gjurmë që janë vështirë për ti hequr. Ajo nuk përmban ngjyra artificiale ose konservanse. Mbani larg nga fëmijët!

Paralajmërim: Mos tejkalohet doza e rekomanduar

2Përbërja
Ekstrakt propolisi 25 përqind i tretur në alkool të holluar
3Ruajtje
Te mbahet ne vend  te thatë dhe i ftohtë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga rrezet e diellit. Mbani larg fëmijëve!
4Data e skadences
  • Deri në 5 vjet.
  • E shkrojtur  në paketimin e jashtem.
5Paketimi
10 ml pika në një shishe qelqi me pikatore / kuti kartoni