Кога здравјето и го доверуваме на природата, му го доверуваме на најдобриот пријател. Таа секогаш има знаење и моќ да ни помогне, а ние отсекогаш верувавме и веруваме во нејзината способност да лекува. Од неа го земаме најдоброто и најлековитото за да создадеме производи чија формула едноставно гласи: природно.
Производи одобрени од природата!


ROSACEASE е козметички производ кој содржи природни активни супстанции.

ROSACEASE е едноставна и ефективна терапија против розацеа и периорален дерматит на лицето.
Првите резултати се видливи по само еднонеделно користење на препаратот, кога симптомите почнуваат драстично да се намалуваат, а веќе за два месеци промените на лицето целосно исчезнуваат. Доказ за ефикасноста на RosacEase се испитувањата кои покажаа дека во текот на следните 12 месеци промените не се повторуваат.

APIMELL DR.BACHEFF е македонска фармацевтска компанија специјализирана за производство на природни препарати со прополис и етерични масла. Во широката палета на производи има избор за сите возрасти, а совршена е за сите оние кои го следат глобалниот тренд на користење природни препарати.


Здравјето е нашето најголемо богатство. Инвестицијата во доброто здравје која го следи природниот пат е клучот за долговечноста.